Услуги

С какво можем да Ви помогнем?

Изработка на уеб сайт

В днешно време всичко е онлайн. Нашият екип може да помогне с изработката на сайта Ви. Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин, блог или от каквото имате нужда. Ние сме насреща.

Поддръжка на уеб сайт

Вашето онлайн присъствие не се изчерпва само с една изработка на сайт, освен това той трябва да бъде и актуален. Тук ще намерите качествен специалисти за поддръжка на Вашия уеб сайт.

SEO оптимизация

С SEO оптимизация помагате на Вашия сайт да се изкачи до челни позиции в търсачките (Google, Yahoo, и др.). Един добре оптимизиран сайт ще Ви донесе много нови посетители и потенциални клиенти.

Google Ads реклама

Платената реклама в Google е най-бързият начин Вашият бизнес да излезе на първо място в търсачката. По този начин Вие ще изправарите всички конкуренти, без значение преди колко време е създаден сайтът Ви.

Изработка и поддръжка на социални мрежи

В днешно време социалните мрежи са мястото, където информацията достига най-лесно до потребителите. Изграждането на един добре направен профил би спомогнало за популяризиране на Вашия бранд.

Имейл маркетинг

Имейл маркетингът в същността си представлява изпращане на масов имейл до Вашата подбрана аудитория. Така продуктът Ви ще достигне, както до вече установени, така и до нови клиенти. Представянето на промоционални продукти, предлагане на нови услуги, както и промотиране на нови артикули са стъпка към успешния бизнес.

Допълнителни услуги

Изготвяне на политики за уеб сайт от адвокат
Реклама във Facebook

Имаш ли готов проект?

Ако имате готов проект, който не е реализиран, нашият екип безспорно е правилният избор. Не се колебайте да се свържете с нас.

Оставете онлайн присъствието си на нас.

Нашият екип ще се погрижи за всичко свързано с реализацията на Вашия проект. От Вас не се изискава нищо повече, освен една перспективна идея и споделяне на Вашата визия за бизнес промотиране. След това ще поемем контрола в наши ръце и няма да ви изоставим, докато не бъде завършено всичко, точно както сте си го представяли.