Услуги

С какво можем да Ви помогнем?

Изработка на уеб сайт

В днешно време всичко е онлайн. Нашият екип може да помогне с изработката на сайта Ви. Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин, блог или от каквото имате нужда. Ние сме насреща.

Поддръжка на уеб сайт

Вашето онлайн присъствие не се изчерпва само с една изработка на сайт, освен това той трябва да бъде и актуален. Тук ще намерите качествени специалисти за поддръжка на Вашия уеб сайт.

SEO оптимизация

С SEO оптимизация помагате на Вашия сайт да се изкачи до челни позиции в търсачките (Google, Yahoo, и др.). Един добре оптимизиран сайт ще Ви донесе много нови посетители и потенциални клиенти.

Google Ads реклама

Платената реклама в Google е най-бързият начин Вашият бизнес да излезе на първо място в търсачката. По този начин Вие ще изправарите всички конкуренти, без значение преди колко време е създаден сайтът Ви.

Изработка на WordPress онлайн магазини

През 21 век онлайн търговията стана все по модерен, сигурен и ефективен начин за намаляване на разходите и разширяване дейността и увеличаване приходите на един бизнес. Не е нужно да ограничавате бизнеса са си само в един град или държава, а напротив можете да търгувате по цял свят.

Имейл маркетинг

Имейл маркетингът в същността си представлява изпращане на масов имейл до Вашата подбрана аудитория. Така продуктът Ви ще достигне, както до вече установени, така и до нови клиенти. Представянето на промоционални продукти, предлагане на нови услуги, както и промотиране на нови артикули са стъпка към успешния бизнес.

Имаш ли готов проект?

Ако имате готов проект, който не е реализиран, нашият екип безспорно е правилният избор. Не се колебайте да се свържете с нас.

Оставете онлайн присъствието си на нас.

Нашият екип ще се погрижи за всичко свързано с реализацията на Вашия проект. От Вас не се изискава нищо повече, освен една перспективна идея и споделяне на Вашата визия за бизнес промотиране. След това ще поемем контрола в наши ръце и няма да ви изоставим, докато не бъде завършено всичко, точно както сте си го представяли. 

.