Изработка на онлайн
магазини

Изработка на онлайн магазини

През 21 век онлайн търговията стана все по модерен, сигурен и ефективен начин за намаляване на разходите и разширяване дейността и увеличаване приходите на един бизнес. Не е нужно да ограничавате бизнеса са си само в един град или държава, а напротив можете да търгувате по цял свят и така да увеличите съвсем лесно своите приходи. Добре е да знаете, че ако планирате да стартирате свой онлайн бизнес, трябва да намерите професиoнален екип освен за изработката така и за поддръжка на сайта.

Екипа на Website’s Partners може да Ви помогне с  изработка на онлайн магазини изграден на платформата WordPress. Това е най-използваната платформа за изработка на онлайн магазини в цял свят. С нея много лесно ще управлявате Вашия магазин. Освен лесен за управление е и много удобен за самите клиенти. Ако срещате все пак затруднение ние винаги сме насреща и ще помогнем или изцяло ще извършим вместо Вас поддръжка на онлайн магазин.

Изработката на онлайн магазин включва:

Изработка на онлайн магазини Websites Partners

Добавки към онлайн магазин

След изработка на онлайн магазина Ви може лесно да се направи интеграция на доставчици като Спиди и Еконт. С тях освен клиента улеснявате и много себе си. С подобна интеграция много лесно може да подготвите вашите товарителници и да заявите куриер който да дойде да вземе готовите вече пратки.

Освен куриери може да се интегрират лесно и различни начини на плащане. Плащане с карта, наложен платеж, плащане по банкова сметка(банков превод) Revolut, PayPal, ePay и други. За интеграция на различните платежни системи ще имаме нужда от Вашето съдействие. Като ще ни е нужда предварителна регистрация или отваряне на сметка в различните системи. Колкото повече начини на плащане предлагате толкова повече улеснявате клиентите си.

.