Поддръжка на онлайн магазини

Поддръжка на онлайн магазини

След изработката на онлайн магазин веднага изниква въпросът „Ами сега какво да правя?“. Не се безпокойте. Ние сме насреща! Ще се погрижим за всичко необходимо относно правилното функциониране на онлайн магазина Ви. Ще следим за наличност на предлаганите артикули. Ще съдействаме за качването на нова стока и подбор на правилни снимки, които да презентират продукта най-добре. Можем също така да помогнем и с направата на банери и слайдери, на които да представяте подбрани артикули(промоционални продукти, най-нови стоки и др.).

Всеки онлайн магазин се отличава и има различни нужди, които трябва да се полагат за него. За това предлаганата от нас услуга Поддръжка на онлайн магазин се изготвя по индивидуален план. Може да се свържете с нас по телефона или да ни пишете, за да получите оферта.

Какво всъщност представлява поддръжката на онлайн магаини?

Абонаментна поддръжка на онлайн магазин е специализирана услуга, предназначена за всички хора, притежаващи онлайн магазини, които искат да си осигурят професионален екип от специалисти, които ежемесечно да осигуряват отлично функциониране, дизайн, актуалност на представеното съдържание. Тя включва комплекс от дейности, насочени към оптимизиране на уебсайта ви, подобряване на потребителския опит и гарантиране на непрекъсната и безпроблемна работа.

Също така, екипът за поддръжка на онлайн магазини предлага консултации за всички въпроси и проблеми, свързани с уебсайта. Това включва решаване на технически проблеми, консултации за оптимизация на уебсайта и предоставяне на съвети за подобряване на потребителския опит.

Качване на продукти в онлайн магазини

Качване на продукти в онлайн магазини е досадно. Оставете го на професионалистите на Websites Partners. Ние ще Ви отървен от тази досадна задча. Какви данни въвеждаме за един продукт:

1-50 продукта

2.20лв / продукт

1-50 продукта

2.20лв / продукт

Защо да изберете нашия екип?

Нашия екип има дългогодишен опит с работата по онлайн магазините. Ще подходим с голям професионализъм към нуждите на вашия интернет магазин. Независимо дали търсиш някой, който да ъпгрейдне текущ онлайн магазин, отстрани проблеми и бъгове, да преработи или да направи цялостен редизайн на магазина ти, в Websites Partners ще намериш сигурен партньор. Свържете се с нас за да получите безплатна консултация.

.