Изработка на уеб сайт

Изработка на бърз и оптимизиран уеб сайт

За изработка на вашия уеб сайт най-добре да се доверите на доказали се професионалисти. В днешно време не може да си позволите който и да е да изгради вашия сайт и да развали първото впечатление на клиентите ви за Вас и вашата фирма. Нашият екип може да помогне както с изработката така и с поддръжка на сайта Ви. Малък или голям бизнес, в малък или голям град, село, това е без значение. Никой не може да си позволи да не разполага със собствен сайт и да остава невидим за своите клиенти. В Website’s Partners можем да направим за Вас: блог, онлайн магазин, визитка, онлайн портфолио, фирмен или бизнес сайт и други.

Колко време отнема изработката на сайта?

Никой не може да даде точен отговор колко ще отнеме самото създаване на сайта Ви, тъй като има много фактори които влияят на самия процес. В зависимост от сложността на желания от Вас уебсайт той би бил готов в рамките на поне 10 дни. Като всяко задание е индивидуално и сроковете за него се определят в зависимост от сложността му. Срока започва да тече веднага след като клиента предостави всичката необходима информация необходима за изграждането на сайта му в това число текстове и снимки. Екипа на Website’s Partners може да помогне с писането на текстовете, като за това се обърне към професионален копирайтър(текстописец), който да подготви текста. Също така ако клиента има затруднения с намирането на снимки ние може да помогнем, стига това да бъде упоменато предварително за да може да бъде сметнато преди даването на срок за изпълнение. За да няма нарушаване на сроковете всички желания на клиента трябва да бъдат коментирани преди задаването на краен срок за изработката. Ние от Websites’s Partners държим на думата си и ще изпълним всичко в срок.

Колко би струвало?

Цената за изработка на сайт е строго индивидуално в зависимост от клиентските желания. Тя ще бъде определена преди започването на работа, както и какво ще включва. За допълнителни желания клиента ще трябва да заплати допълнително. Заплащането се извършва на две части. Капаро равно на 50% от цялата сума и остатъка при напълно завършен сайт. Ако има допълнителни задачи те се заплащат веднага в пълен размер.

.