Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт

Качествената поддръжка на уеб сайта Ви е от от голямо значение. Всяко едно нещо в живота има нужда от поддръжка, в това число и вашия сайт. Вашето онлайн присъствие не се изчерпва само с една изработка на сайт, освен изработката трябва да бъде и поддържан. Трябва да намерите качествен специалист за поддръжката на вашия сайт за да не се налага Вашият бизнес да страда заради лошия избор.

Кой сайт имат нужда от техническа поддръжка?

Отговора е много кратък. Всеки един. Без значение дали имате фирмен сайт, визитка, блог, онлайн магазин или друг вид сайт, то той непременно ще има нужда от качествена професионална поддръжка. Освен обновяване на модули с цел защита и бързо действие на сайта Ви, екипа на Website’s Partners извършва също и цялостен мониторинг на сайта и хостинга.

Какво включва услугата?

Обновяване на информация, снимки, телефони – обновяване на модули – създаване на резервни копия в случай на проблем. От Website’s Partners предлагаме два вида поддръжка на сайтове: Абонаментна (месечна) и почасова поддръжка на уебсайт. Предлагаме също и поддръжка на онлайн магазини, като за тях се изготвя индивидуална оферта.

Старт

Мониторинг на сайта

Мониторинг на хостинга

Обновяване на модули

Цена: 120лева

Смарт

Мониторинг на сайта

Мониторинг на хостинга

Обновяване на модули

Подмяна на съдържание

Създаване на резервни копия

Цена: 180лева

Премиум

Мониторинг на сайта

Мониторинг на хостинга

Обновяване на модули

Подмяна на съдържание

Промени по дизайна

Създаване на резервни копия

Защита на уебсайт

Цена: 230лева

Почасовата поддръжка включва всичко, което предлагаме като опция за абонаментната. При нея няма сключване на договори и може да я окажем само при предварителна уговорка и е съобразено с плътността на нашия работен график. Основните разлики идват в това, че за абонаментната (месечна) поддръжка на сайт нашият екип има предвидено време за реакция и може да реагира бързо при нужда от отстраняване на проблем или промени по сайта. Също така ние ще следим за нужни обновления и отстраняване на проблеми, без дори да сте забелязали, че има такива.

Абонаментна поддръжка на сайт

Какво получавате?

Получавате обслужване от професионален екип с няколко годишен опит в ИТ сферата. Ние ще извършваме пълен мониторинг на сайта, като от Вас няма да се изисква нищо. Най-голямото предимство на абонаментна (месечна) поддръжка на уеб сайт е, че има кой да следи сайта Ви, докато сте се отдали на Вашите занимания. Няма да има нужда да следите постоянно, дали сайтът е обновен и дали спазва всички изисквания. Това ще бъде наша отговорност.
.