Поддръжка на уеб сайт

Качествената поддръжка на уеб сайта Ви е от от голямо значение. Всяко едно нещо в живота има нужда от поддръжка, в това число и вашия сайт. Вашето онлайн присъствие не се изчерпва само с една изработка на сайт, освен изработката трябва да бъде и поддържан. Трябва да намерите качествен специалист за поддръжката на вашия сайт за да не се налага Вашият бизнес да страда заради лошия избор.

Кой сайт имат нужда от техническа поддръжка?

Отговора е много кратък. Всеки един. Без значение дали имате фирмен сайт, визитка, блог, онлайн магазин или друг вид сайт, то той непременно ще има нужда от качествена професионална поддръжка. Освен обновяване на модули с цел защита и бързо действие на сайта Ви, екипа на Website’s Partners извършва също и цялостен мониторинг на сайта и хостинга.

Какво включва услугата?

Обновяване на информация, снимки, телефони – обновяване на модули – създаване на резервни копия в случай на проблем. От Website’s Partners предлагаме два вида поддръжка на сайтове: Абонаментна и почасове поддръжка на уебсайт. Предлагаме също и поддръжка на онлайн магазини, като за тях се изготвя индивидуална оферта.

Абонаментна поддръжка

Почасова поддръжка

Получачате всички от предлаганите услуги при нужда

 СтартСредноСуперПочасова поддръжка
Мониторинг на сайта✔️✔️✔️✔️
Мониторинг на хостинга✔️✔️✔️✔️
Обновяване на модули✔️✔️✔️✔️
Подмяна на съдържание✔️✔️✔️✔️
Промени по дизайна✔️✔️
Създаване на резервни копия✔️✔️✔️
Защита на уебсайт✔️✔️
Часове работа по сайта3 часа5 часа8 часа
Допълнителни часове35 лева35 лева30 лева
Цена80 лева120 лева180 лева40 лева

Едно от най-големите предимства на абонаментната поддръжка безспорно е това, че имате спокойствието, че Вашият сайт е в сигурни ръце. С подобен тип услуга си гарантирате, че професионалисти бдят над сайта Ви, докато Вие сте се фокусирали върху развиването на бизнеса си.

Поддръжка на онлайн магазини

След изработката на онлайн магазин веднага изниква въпросът „Ами сега какво да правя?“. Не се безпокойте. Ние сме насреща! Ще се погрижим за всичко необходимо относно правилното функциониране на онлайн магазина Ви. Ще следим за наличност на предлаганите артикули. Ще съдействаме за качването на нова стока и подбор на правилни снимки, които да презентират продукта най-добре. Можем също така да помогнем и с направата на банери и слайдери, на които да представяте подбрани артикули(промоционални продукти, най-нови стоки и др.).

Всеки онлайн магазин се отличава и има различни нужди, които трябва да се полагат за него. За това предлаганата от нас услуга Поддръжка на онлайн магазин се изготвя по индивидуален  план. Може да се свържете с нас по телефона или да ни пишете, за да получите оферта.