Регистрация в Google Maps (Гугъл Карти)

Регистрация в Google Maps (Гугъл Карти)

Регистрацията на Вашия бизнес в Google Maps е напълно задължителна за всеки един бизнес, който разполага с физически офис, магазин, кабинет и др. Без значение дали се намирате в голям или малък град, село, вилна зона или където и да е, Вашият бизнес трябва да бъде маркиран в картата, за да може всеки един потенциален клиент да може лесно да Ви открие.

На кого е нужна регистрация Google Maps(Гугъл Карти)?

На абсолютно всеки, който не иска да остане незабелязан. Регистрация в Гугъл Карти (Google Maps) представлява създаване на профил в Goolge, с който да маркирате точното местонахождение на бизнеса си. Там са оказани Вашите адрес, телефон, работно време и функция, упътваща хората как да стигнат до Вас.

Регистрация в Google Maps

Предимства и недостатъци

Предимства
С профил излизате при търсене в Гугъл Карти от потребители по зададена категория на обектите. По този начин клиентите могат много лесно да Ви открият, както на адрес, така и да позвънят по телефона или да посетят сайта Ви. Освен в Гугъл Карти с такава регистрация Вие се показвате и на първи позиции в търсачката. С подобен тип търсене се показват най-близките офиси/обекти, които даден човек може да посети, както и кратка информация за самия бизнес в дясната част.

Недостатъци
На практика няма. Просто трябва да отделите малко време, в което да ни разкажете за бизнеса си.

Регистрация в Google Maps
.