Ускоряване на WordPress сайтове

Ускоряване на WordPress сайтове

Един бавен сайт е способен да отблъсне не малко клиенти. Ако сайтът се зарежда много дълго време, е възможно посетителите му директно да излязат, без да го изчакат да се зареди.

Каква е нормалната скорост на зареждане на един сайт?

Никой не иска сайтът, който отвори, да зарежда бавно. Затова, колкото по-бързо се отваря един сайт, толкова по-добре. Бързото зареждане на един сайт е важно, както за потребителите му, така и за изкачването му на по-предни позиции в търсачките. От Гугъл не толерират бавно зареждащи сайтове. Нормалната скорост на зареждане е около 2-3 секунди. Свидетели сме, че в днешно време търпимостта на даден посетител към времето на зареждане на дадена страница е много ниска.

Какво определя скоростта на зареждане?

Скоростта зависи от много компоненти, като не всички са свързани със сайта.

Ускоряване на WordPress сайтове

Определящи фактори:

Какво ще подобрим, за да зарежда сайтът Ви по-бързо?

Ще направим одит на сървъра, на който е разположен уеб сайтът. По този начин ще елиминираме възможността от негова неправилна работа, която да забавя скоростта на зареждане на сайта. Също така ще бъде извършен цялостен одит на структурата на сайта. Всички снимки ще бъдат огледани и техният размер ще бъде намален, ако има нужда, като разбира се това няма да рефлектира върху качеството им. След това ще бъдат преформатирани в съвременни формати.

Кеширането е много важен фактор що се отнася до скоростта на зареждане на WordPress сайтове. Правилното кеширане може да ускори сайта Ви многократно. Не са редки случаите, в които при неправилно кеширане сайтът се забавя или се възпрепятстват някои негови функции. Поради това е важно да се извърши от професионален екип.

Какъв е процесът на работа?

Преди да започнем работа по сайта Ви, първо ще направим първоначално замерване на сайта. Само по този начин ще може да сме сигурни, че сайтът наистина е станал по-бърз и не сме Ви заблудили. След приключването на работа също се извършва замерване и се изпращат файловете с „Преди“ и „След“ , за да се види разликата. Цената на услугата е 120 лева, като тя се заплаща, само ако постигнем добри резултати. В противен случай не дължите нищо. Свържете се с нас, за да не Ви подминават клиентите.

.