SEO оптимизация на уеб сайт

SEO оптимизация на уеб сайт

Широко известна статистика е, че над 90% от потребителите дори не стигат до втората страница с резултати при извършване на търсения. Ако отделите средства за добре направен уебсайт за Вашия бизнес, тогава имате шанс над 90% от хората, които използват първата страница с резултати от търсенето, да го видят. Това предполага, че към Вашия бизнес ще бъде разпределена голяма част от пазарния дял. Предприятията, които се появяват на първата страница с резултати, получават по-голяма експозиция към потенциални клиенти, отколкото тези, които са по-надолу в класацията. Инвестицията в SEO гарантира, че сте на челно място в бизнеса и го „рекламирате“ пред повече хора. Дори Вашият бизнес да е изцяло офлайн, все още си струва да увеличите своята онлайн видимост, за да имате по-голяма репутация и да повишите осведомеността за бизнеса Ви. Стратегията за SEO е много важна и може да бъде полезна за всеки бизнес, затова изберете професионалната оптимизация за Вашия бизнес от екипа на Website’s Partners. 

Какво всъщност представлява SEO оптимизацията?

Оптимизацията за търсачки, наричана за кратко SEO,  е продължителен процес, който увеличава видимостта на уебсайта Ви в търсещите машини, например Google или Yahoo. Ако анализът и оптимизацията на Вашия сайт се извършват правилно, тази повишена видимост практически означава увеличение на посещенията, което на свой ред води до повече продажби или запитвания за Вашия бизнес чрез уебсайта Ви.

Противно на общоприетото схващане, SEO не е просто нещо, което можете да включите и изключите, и определено не представлява само леки козметични подобрения на уебсайта Ви, който веднага ще Ви донесат първо място в класирането. Въпреки че ни се иска оптимизацията да бъде по-лесна, професионалното SEO всъщност е сложен процес, който обединява голямо разнообразие от фактори, включително оптимизирано съдържание, технически анализ и социални показатели.

Цена за SEO оптимизация

Цената е строго индивидуална за всеки един клиент спрямо нуждите и изискванията на неговата Интернет страница. Идеалното време да се свържете с нас, за да обсъдим стратегията по оптимизацията, е след като приключи процесът по изработка на сайта. След проучването на сайта и конкурентите му, екипът на Website’s Partners ще Ви изпрати своята препоръка какво да се коригира(ако има нужда) и стратегията, с която ще го извадим на челни позиции в търсачките. SEO оптимизацията отнема време, затова не се бавете, а се обърнете към нас, за да започнем работа веднага. Чрез този процес няма да получите моментален резултат, но ефектът ще е дълготраен и ще Ви носи много нови клиенти дълго време след това. Доверете се на професионален екип за SEO оптимизация, за да не останете разочаровани и да не влагате време и средства в безуспешни опити. От Website’s Partners предлагаме безплатен одит на сайта, така че не се колебайте да ни потърсите дори и само за разговор. За всякакви въпроси ние сме насреща. 

.